Automatische vetsmeerpompen & HDS Verdeelblokken

Automatische vetsmeerpompen & HDS Verdeelblokken

Automatische vetsmeerpompen & HDS Verdeelblokken

Automatische smering van Fillflex is ontworpen om zeker te stellen dat de juiste hoeveelheid smeermiddel wordt aangebracht gedurende de hele bedrijfstijd van de apparatuur. De automatische verdeling van het smeermiddel is efficiënter dan handsmering. Door een hogere frequentie van smeren en gecontroleerde hoeveelheid smeermiddel wordt een onafgebroken smeerfilm opgebouwd.  Metaal-op-metaal slijtage van delen wordt hierbij voorkomen.

Een efficiënt bedrijf heeft betrouwbare machines met een hoog rendement nodig. Het Hebonilube automatisch smeersysteem draagt hiertoe bij door o.a. reductie van downtime en van slijtage.

Wij kunnen uw automatisch smeersysteem voor u monteren. Installatie is compleet met de benodigde componenten, leidingwerk en slangen.  Dit kan ter plaatse, in onze werkplaats of bij de dealer.

Hebonilube is de merknaam voor automatische smeersystemen geleverd en samengesteld door Fillflex. Fillflex ontwikkelt producten en diensten voor onder andere de off-roadsector, bussen en vrachtwagens, zware industrie, voedings- en drankenindustrie, en de landbouw- en havensector. Naast de automatische smeersystemen van Hebonilube levert Fillflex overdrukfiltersystemen onder de merknaam acfilter. Zie: www.acfilter.nl

     Fillflex BV
     Mon Plaisir 112
     4879 AT Etten Leur
T   +31(0)76- 2050000
E   info@fillflex.bv